StelResult

Het sociaal domein van Stel ResultDe projecten Sociaal Domein van Stel ResultDe duurzaamheidsactiviteiten van Stel ResultGa naar projecten duurzaamheidNaar het informatieformulier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

van inzicht
naar
verbinden
tot
actie

 

 

Voor gemeentes

Als gemeente kan het een bijzondere uitdaging zijn de juiste aanpak te vinden als het gaat om maatschappelijke ondersteuning. Zeker na de taakoverdracht van Het Rijk naar gemeenten op het gebied van maatschappelijke ondersteuning voor volwassenen, zorg en hulp voor de jeugd, onderwijs en werk en inkomen in 2015. Want hoe kun je nu op de beste manier betrokkenheid blijven creëren tussen organisaties en burgers en tegelijkertijd duurzame resultaten behalen?

Sinds deze transitie is de wisselwerking tussen verschillende beleidsterreinen enorm gegroeid. Hierdoor zijn veel gemeenten in de knel komen te zitten als het gaat om de implementatie van beleidsplannen. StelResult helpt om deze knelpunten in kaart te brengen en om bruggen te slaan tussen gemeente en organisaties.

 

Wat StelResult doet

Heeft u als gemeente of organisatie hulp nodig op het gebied van maatschappelijke ondersteuning? Zoekt u een zelfstandige en daadkrachtige projectleider of beleidsadviseur die u kan adviseren en helpen met het implementeren van toekomstbestendige plannen? Neem dan contact op met StelResult. Dan kijken wij samen naar de kansen en mogelijkheden binnen uw gemeente of organisatie.

StelResult denkt mee en geeft advies aan gemeenten en organisaties die nieuwe vormen van inkoop willen onderzoeken of samenwerkingen in zorg en ondersteuning. StelResult bouwt daarbij op ervaringen in Open House-constructies, maar ook op het gebied van lump sum, inschrijvingen op basis van resultaatverwachtingen of hoofd- en onderaannemerschap.

Door middel van grondige analyses wordt de rode draad gevonden in complexe vraagstukken. Aan de hand van deze resultaten helpt StelResult met het implementeren van doeltreffende plannen binnen uw gemeente of organisatie. Hierbij worden nieuwe landelijk en regionale ontwikkelingen vertaald naar het lokale niveau om in te spelen op de toekomst

StelResult werkt als verbindende kracht tussen organisaties en is daarbij doelgericht, resultaatgericht en accuraat. Met haar brede ervaring in advies- en projectleiding op het gebied van maatschappelijke ondersteuning (Wmo), werkt ze vooral met veel aandacht voor jongeren en burgers van buitenlandse afkomst.

 

2019, StelResult