STEL R€SULT
Energy Consultancy

De aanpak van Stel ResultDe activiteiten van Stel ResultDe projecten van Stel ResultGa naar interessante websitesNaar het informatieformulier

inzicht
voor
resultaat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Welkom bij STEL R€SULT, specialisten in de advisering voor energiebesparing bij particuliere huishoudens en co÷peratieve samenwerkingsverbanden.

STEL: door Synergie, Tellen (meten= weten), Effectiviteit en efficiency en Laten gebeuren naar R€SULTAAT zijn de kernbegrippen van STEL R€SULT.

Wij bieden een uitgebreide expertise om snel en doelgericht energiebesparingen te kunnen realiseren, goed voor het milieu en uw portemonnee.

De mix van inlevingsvermogen, kennis en betrokkenheid en de systematische benadering van de besparingsmogelikheden geeft extra toegevoegde waarde.

Wij hanteren de TRIAS ENERGETICA: eerst isoleren, dan duurzaam opwekken en tenslotte efficient  verwarmen:


Benieuwd naar de mogelijkheden van energiebesparing bij uw woning ? Resultaatgerichte advisering nodig ? Snel en doelgericht realiseren van energiebesparingen?

Wij nodigen u uit om de geboden informatie op deze website eens nader te bekijken zodat u een goede indruk krijgt van onze capaciteiten en de diverse mogelijkheden.

Voor aanvullende informatie kunt u contact met ons opnemen via ons of het informatieformulier.

De adviseurs van Stel R€SULT zijn allen EPA gecertificeerd en maatwerkadviseur.


Adresgegevens:

STEL R€SULT
Drevelhof 16
4902 DA  OOSTERHOUT NB

T 0162 470 175

E info@stelresult.nl
KvK Breda 64959082

 

Bij de totstandkoming van deze website hebben wij de uiterste zorgvuldigheid betracht. Wij blijven echter openstaan voor uw suggesties. Deze kunt u aan ons doorgeven via